Home » D:News » Pare un câine obişnuit, însă un antrenament special l-a făcut erou. Cum reacţionează când simte pericolul iminent

Pare un câine obişnuit, însă un antrenament special l-a făcut erou. Cum reacţionează când simte pericolul iminent

Publicat: 19.12.2016
Câinii pot fi uneori uimitori. Yolanda a sunat la 911 după ce casa stăpânei sale a luat foc. Câinele a devenit celebru datoritiă actelor sale de eroism.

Deşi este doar un câine, Yolanda are la activ mai multe acte de eroism. De această dată, a reuşit să oprească un incendiu. Când a simţit miros de fum, câinele şi-a împins stăpâna din casă şi a apelat numărul de urgenţă.

Câinele, care face parte din rasa Golden retriever, este special dresat pentru a însoţi o persoană oarbă. Yolanda îi aparţine unei femei de 60 de ani din Philadelphia şi ştie să folosească un telefon special.  

Yolanda a reuşit să uimească o lume întreagă cu abilităţile sale. În 2015, ea a apelat 911 după ce stăpâna ei a căzut şi a rămas inconştientă. În 2013, Yolanda  a urmărit doi hoţi care veniseră să le spargă casa, iar când stăpâna ei a vrut să sune la Poliţie, aceştia erau deja pe drum, pentru că fuseseră apelaţi de simpaticul patruped.

Pentru gândirea ei rapidă, Yolanda a fost premiată cu mâncare şi jucării. 

Sursa: Gândul

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cum au evoluat rasele de câini de-a lungul ultimilor 100 de ani – GALERIE FOTO

Acest câine a fost salvat după trei ani. Povestea sa este impresionantă

Şi-a anunţat soţul că a adus un câine acasă. În fotografie era însă un animal mult mai periculos

O rasă celebră de câine ar putea dispărea

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase