Home » D:News » Ce a păţit un dirijor după ce a zis în timpul unei spectacol pentru copii că „Moş Crăciun nu există”

Ce a păţit un dirijor după ce a zis în timpul unei spectacol pentru copii că „Moş Crăciun nu există”

Ce a păţit un dirijor după ce a zis în timpul unei spectacol pentru copii că „Moş Crăciun nu există”
Publicat: 04.01.2017
Dirijorul unei orchestre, din Roma, a fost concediat după ce a negat existenţa lui Moş Crăciun, în faţa publicului său tânăr care asista la spectacol, potrivit Le Figaro.

„În orice caz, Moş Crăciun nu există”. Acestea au fost ultimele cuvinte rostite de către dirijorul Giacomo Loprieno, la finalul unui spectacolul muzical, adaptat după filmul pentru copii „Frozen”, care au dat fiori publicului tânăr din sală.

La scurt timp, mai mulţi părinţi s-au plâns de atitudinea dirijorului pe pagina de Facebook a organizatorului spectacolului, „Dimensione Eventi Torino”.

„Ce s-a întâmplat în această seară este umilitor. Sper ca acest domn va fi eliberat din postul său şi regret că l-am aplaudat”, a scris, de exemplu, Oberto Bevilacqua, pe pagina de Facebook a organizatorului spectacolului muzical.

Pentru a pune capăt polemicii create, compania a preferat să îl înlocuiască pe Giacomo Loprieno, şeful orchestrei, cu un alt muzician, Marco Dallara, a cărui fotografie a fost postată pe pagina de Facebook, în compania unui „Moş Crăciun”.

Tariful unui bilet la spectacol a costat între 30 şi 48 de euro.

Sursa: Gândul

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase