Home » D:News » Ce s-a întâmplat după ce un tată a ales să se ducă la naşterea propriului copil

Ce s-a întâmplat după ce un tată a ales să se ducă la naşterea propriului copil

Ce s-a întâmplat după ce un tată a ales să se ducă la naşterea propriului copil
Publicat: 09.01.2017
Un bărbat din New Hampshire şi-a pierdut locul de muncă atunci când a ales între job şi copilul său, primul născut în localitate în 2017.

Un singur cuvânt s-a auzit despre concediere şi comunitatea din New Hampshire i-a oferit mai multe alegeri pentru un viitor loc de muncă. Faptă de anul nou.

Lamar Austin a lucrat pentru Salerno Protective Services, firmă care oferea servicii de securitate pentru campusuri şi magazine. Lamar era în mijlocul celor 90 de zile de probă şi trebuia să fie non stop la dispoziţia firmei de pază. În weekend, a venit vestea naşterii propriului copil. A ales să-şi vadă copilul. Copilul este primul născut din familie şi primul născut în 2017 din New Hampshire. Firma l-a concediat. Ziarul local a scris despre întâmplarea de an nou. Vestea s-a răspândit şi Lamar a câştigat dreptul de a alege noi job-uri. Întreprinzători locali i-au oferit locuri de muncă. De asemenea autorităţile locale i-au oferit suport, considerând că nu este normal să fii obligat să alegi între propriul copil şi un job. Firma care l-a concediat pe Lamar nu a dat o replică exact la situaţia creată, ci a amintit că activitatea sa este îndreptată spre satisfacerea doleanţelor clienţilor săi.

Detalii aici.

Sursa: Mediafax

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Un tată şi-a fotografiat zilnic copilul bolnav de autism, pentru a înţelege cum percepe el lumea

”Tatăl florilor”. Povestea ultimului grădinar din Alep: ”Sunetul războiului este precum muzica lui Beethoven”

Cum putea fi evitată moartea fiului lui Răzvan Theodorescu? Iată cum afectează veninul organismul uman şi cum poate fi acordat primul ajutor

Fiul de numai trei ani al unui celebru cântăreţ a fost diagnosticat cu cancer

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase