Home » D:News » Un fenomen natural sau mâna omului? Pasagerii unei curse aeriene au rămas uimiţi de forma norilor: ”Zborul nu a arătat niciodată mai bine”

Un fenomen natural sau mâna omului? Pasagerii unei curse aeriene au rămas uimiţi de forma norilor: ”Zborul nu a arătat niciodată mai bine”

Publicat: 14.01.2017
Forma spectaculoasă a norilor a fost surprinsă de de pasagerii australieni.

Norii au fost observaţi în timpul unui zbor al Virgin Australia peste Great Australian Bight, iar pasagerii şi cei care au văzut pozele au fost încântaţi. Cel puţin majoritatea. Au existat voci care susţineau că norii sunt formaţi în urma zborurilor avioanelor comerciale.

Imaginile care au fost prezentate însoţite de descrieri precum: „zborul deasupra norilor nu a arătat niciodată mai bine”:

Credit: Instagram/Ilya Katsman

Neil Bennet, de la WA Bureau of Meteorolgy, susţine că fenomenul este un „val de nori” care se întâmplă atunci când aerul întâmpină o obstrucţie precum muntele, forţând aerul să urce. „Aerul urcă, se răceşte, apoi coboară din nou”.

Conspiraţioniştii, însă, au susţinut că aceşti nori sunt formaţi de urmele lăsate de avioane. Bennet respinge această teorie, întrucât, cel puţin acest avion, zbura perpendicular. Apoi, ar fi fost nevoie de multe avioane pentru a lăsa aceste urme.

Sursa: Daily Mail

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O invazie terestră sau doar o formă deosebită a norilor? Un fenomen mai puţin obişnuit – FOTO + VIDEO

Oamenii de ştiinţă au creat primi nori artificiali, folosind o chimicală extrasă din pomi

Norii sunt tot mai aproape de Pământ

Fenomen INEXPLICABIL într-un oraş din România: cerul a fost cuprins de o lumină roşie-VIDEO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase