Prima pagină D:News

Echipa viitorului preşedinte S.U.A. este în criză de timp: niciun artist nu a acceptat să cânte la ceremonia de învestitură a lui Donald Trump

Redactia Descopera.ro | 01.13.2017 | ● Vizualizări: 4654
Credit: www.123rf.com     + zoom
Galerie foto (1)

Conform tradiţiei, ceremonia de învestire a lui Donald Trump (20 ianuarie), care va deveni al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, ar trebui să includă şi un moment muzical.

Trump a avut parte, până acum, doar de refuzuri. Rând pe rând, au declinat invitaţia Justin Timberlake, Céline Dion, Elton John şi Andrea Bocelli.

Echipa lui Trump a negociat apoi cu artista britanică Rebecca Ferguson, care a declarat că va participa doar dacă i se va îngădui să cânte piesa „Strange Fruit”, un imn antirasist semnat de Billie Holiday. Trump nu a fost de acord, drept pentru care şi Rebecca Ferguson a declinat invitaţia.

A fost apoi rândul lui Moby (specializat în muzica electronică) să spună, şi el, tot „nu, mulţumesc”.

Mai mult, Moby a compus o piesă în care îl ironizează pe Trump: „Trump Is On Your Side”:

În disperare de cauză, Trump a promis un onorariu foarte consistent artistului care va cânta la învestitură, ceea ce reprezintă o premieră în istoria ceremoniilor de acest fel. Cu toate acestea, până acum, niciun artist nu s-a arătat impresionat de oferta miliardarului.

Sursa: Mediafax

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Donald Trump, NOUL PREŞEDINTE al Statelor Unite ale Americii. Efectele NEGATIVE ale rezultatelor alegerilor prezidenţiale din SUA asupra ştiinţei

Iniţiativele lui Trump privind schimbările climatice aduc câştiguri enorme Rusiei

Donald Trump susţine că TORTURA este eficientă. Specialiştii îl contrazic

5 mari probleme ale ştiinţei pe care Donald Trump le ignoră. ''Ne distrug''