Home » D:News » La nici trei zile de la învestirea în funcţie, Trump a decis ştergerea unui document foarte important de pe pagina oficială a Casei Albe. Are implicaţii majore inclusiv asupra oamenilor

La nici trei zile de la învestirea în funcţie, Trump a decis ştergerea unui document foarte important de pe pagina oficială a Casei Albe. Are implicaţii majore inclusiv asupra oamenilor

La nici trei zile de la învestirea în funcţie, Trump a decis ştergerea unui document foarte important de pe pagina oficială a Casei Albe. Are implicaţii majore inclusiv asupra oamenilor
Publicat: 24.01.2017
Administraţia lui Donald Trump a şters toate menţiunile despre schimbările climatice de pe pagina oficială a Casei Albe.

Secţiunile despre schimbările climatice de pe pagina oficială a Casei Albe  au fost înlocuite cu planuri privind energia din Statele Unite ale Americii. Înainte ca Barack Obama şi echipa sa să înmâneze mai multe pagini privind schimbările climatice echipei lui Trump, stafful lui Obama a adăugat, pe site-ul Casei Albe, o pagină dedicată Planului de acţiune privind schimbările climatice anunţat  încă din 2013, informează Independent. 

Însă preşedintele Trump a cerut ştergerea planului şi a reglementărilor, pentru a economisi banii americanilor şi, după cum afirmă el, pentru că aceste politici nu sunt necesare.

Articolul făcea parte dintre cele şase ,,probleme” prezente pe site care includ şi politicile lui Trump privind locurile de muncă, legi şi regimul militar, precum şi tranzacţiile comerciale. Singura menţiune privind mediul se referă la curăţarea aerului şi a apelor. ,,În cele din urmă, nevoia noastră pentru energie trebuie să meargă mână în mână cu administrarea mediului înconjurător. Prin protejarea aerului şi a apelor, prin conservarea habitatului natural, rezevele naturale şi resursele vor rămâne o prioritate majoră”.

În document este menţionat faptul că Trump va utiliza Agenţia pentru Protecţia Mediului din Statele Unite ale Americii ,,pentru protejarea aerului şi a apelor,” aceasta fiind o referinţă privind dorinţa preşedintelui de oprire a oricărui alt proiect asociat schimbărilor climatice şi încălzirii globale. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase