Home » D:News » Cum să călătoreşti în fiecare lună a anului cu mai puţin de 100 de euro?

Cum să călătoreşti în fiecare lună a anului cu mai puţin de 100 de euro?

Cum să călătoreşti în fiecare lună a anului cu mai puţin de 100 de euro?
Publicat: 30.01.2017
Conform studiilor recente, călătoriile ne fac mai fericiţi decât orice altceva şi nu e de mirare că majoritatea tinerilor decid să îşi canalizeze veniturile pe experineţe şi mai puţin pe bunuri materiale. Dacă acum 20 de ani, călătoriile nu erau atât de accesibile, astăzi poţi să ajungi din Bucureşti până în Berlin, Roma, Milano sau Bruxelles cu mai puţin de 10 euro.
Pasiunea pentru călătorii nu se poate manifesta numai de două ori pe an în vacanţă de vară şi în cea de Crăciun. Pentru a descoperi măcar oraşele cunoscute din Europa ai nevoie de cel puţin 30-40 de escapade de weekend. A călători atât de mult ai putea crede că implică foarte mulţi bani şi mult timp liber, dar nu e chiar aşa. Partea cu timpul liber se aplică, dar în anumite condiţii, însă cea cu banii este total neadevărată. Datorită univesului nesfârşit al internetului şi al milioanelor de opţiuni pe care ţi le pune la dispoziţie, destinaţiile preferate pot fi mai aproape decât crezi. The One ne prezintă câteva sfaturi uşor de aplicat: 
 
Cum să găseşti bilete ieftine de avion?
 
Pentru că la început e cel mai greu, te sfătuiesc să începi aventura ta cu vacanţe scurte, de două-trei zile, în oraşe cunoscute şi accesibile. 
 
Un exemplu bun este Roma. Preţul unui bilet până în capitala Italiei începe de la 8 euro, iar o noapte de cazare lângă Termini Station într-o cameră de două persoane costă aproximativ 50 de euro. Preţurile variază în funcţie de preferinţele tale şi bugetul pe care îl ai. Poţi să alegi să împarţi camera cu alte persoane şi să plăteşti în jur de 10 euro pe noapte într-un hostel sau să cauţi ceva cu standarde mai ridicate şi să plateşti în jur de 80-90 de euro pe noapte.
 
Să călătoreşti cu 100 de euro nu este un vis sau o născocire de marketing, ci este o realitate pe care o poţi trăi dacă eşti flexibil şi ai ca scop cunoaşterea şi explorarea cât mai multor locuri din lume.
 
Dacă te descurci mai greu la început cu căutările pentru vacanţele tale, Kinderonnie.ro este o platforma unde vei găsi zilnic 2-3 oferte avantajoase pe care le poţi lua în considerare.
 
Citeşte continuarea pe Mediafax
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele artciole:
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase