Home » D:News » Cum a învins celebra actriţă americană Shannen Doherty cancerul

Cum a învins celebra actriţă americană Shannen Doherty cancerul

Publicat: 09.03.2017
Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Actriţa americană Shannen Doherty, interpreta Brendei din serialul „Beverly Hills, 90210”, a declarat că se simte „minunat” după ce a încheiat tratamentul de chimioterapie pentru cancerul la sân, aceasta povestind că s-a luptat cu necruţătoarea boală încă din 2015, informează contactmusic.com.

Vedeta Beverly Hills, 90210 a finalizat tratamentul oncologic vineri, la un an după ce a dezvăluit că se lupta cu cancerul încă din 2015, iar actriţa în vârstă de 45 de ani a declarat că se simte „minunat”, relatează Mediafax.

“Sunt mulţumită de coafura în stil Twiggy pe care o am la această oră”, a spus actriţa referindu-se la faptul că şi-a pierdut tot părut în urma tratamentului cu radiaţii. „E foarte comod…Sunt gata în cinci minute, aşa că e nemaipomenit.”

Credit: YouTube/Life&Style

Actriţa a apărut public cu noul său look la gala anuală Animal Hope and Wellness Foundation, a preşedintelui şi activistului pentru drepturile animalelor, Marc Ching. Shannen şi Marc au devenit prieteni apropiaţi de-a lungul anilor şi aceasta este de părere că munca filantropistului cu animalele de companie a ajutat-o în procesul vindecării. „Marc m-a ajutat de-a lungul perioadei”, a spus aceasta. „Văzând cum a mers până în iad pentru a salva animalele şi a educa oamenii care le-au masacrat vieţilor, vâzând cum este capabil să facă asta zi de zi, mi-a dat foarte multă putere.”

„Sunt aici şi fac ceva atât de important pentru mine cu o fundaţie care înseamnă enorm pentru mine, încât sunt extrem de onorată să fac parte din asta”, a spus artista. „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă aflu aici alături de acest om”. Shannen Doherty a mai precizat că şi dansul a ajutat-o să îşi păstreze optimismul de-a lungul crizei trăite, aceasta lucrând cu un antrenor personal de fiecare dată se simţea mai bine din punct de vedere fizic: „Mi-a adus seninătate şi distracţie când m-am confruntat cu ceva deloc distractiv.”

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills, 90210” şi Prue Halliwell din serialul „Farmece/ Charmed”. Serialul „Beverly Hills 90210” a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty – care a părăsit show-ul TV la finalul celui de-al patrulea sezon, din cauza unor neînţelegeri cu echipa de producţie. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Legendara actriţă Zsa Zsa Gabor a murit – VIDEO

TOP 4 cele mai bune la pat femei din istorie. Una dintre ele şi-a început ”activitatea” la mănăstirea de maici, unde era elevă

Gafă de proporţii la Miss Universe. Filmuleţul care face înconjurul planetei – VIDEO

Actrita-robot a debutat pe scena

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase