Home » D:News » Ce îşi doresc bărbaţii în dormitor

Ce îşi doresc bărbaţii în dormitor

Publicat: 28.03.2017
Lana Jade lucrează ca escortă de lux în Sidney şi are convingerea că mulţi oameni au păreri preconcepute în privinţa meseriei pe care ea o practică, pentru că există multe lucruri care ar putea să îi surprindă.
Tânăra de 28 de ani din Australia spune pentru Daily Mail că bărbaţii o caută mai mult pentru a fi sărutaţi şi îmbrăţişaţi, scrie Gândul.

„Bărbaţii sunt mult mai interesaţi de conexiunea în sine decât de actul sexual. Ei nu mă sună doar când se simt excitaţi. Oamenii ar putea să fie surprinşi, dar clienţii vor mai mult o experienţă pasională în locul uneia robotizate. De multe ori, acele întâlniri nici nu implică sex, ci un alt tip de intimitate. Mulţi oameni vor doar să fie sărutaţi”, afirmă Jade pentru Daily Mail.

Jade are convingerea că mulţi bărbaţi ajung la ea pentru că îşi doresc să se simtă apreciaţi şi să aibă pe cineva cu care să vorbească: „Unii dintre ei vor să fugă de realitate pentru o vreme, să nu fie judecaţi”.

Tânăra admite că mulţi dintre cei care îi trec pragul sunt căsătoriţi: „Probabil că soţiile lor nu vor să facă sex sau nu au timp, dar de ele îi leagă nişte sentimente, aşa că aleg să plătească o persoană de care nu se pot ataşa”, precizează  ea. Lena câştigă 700 de euro pe oră şi îşi oferă serviciile bărbaţilor, femeilor, dar şi cuplurilor. 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase