Home » D:News » Soluţie INEDITĂ la traficul aglomerat: Singapore va avea taxiuri zburătoare până în 2030

Soluţie INEDITĂ la traficul aglomerat: Singapore va avea taxiuri zburătoare până în 2030

Soluţie INEDITĂ la traficul aglomerat: Singapore va avea taxiuri zburătoare până în 2030
Publicat: 01.04.2017
Ministrul Transporturilor din Singapore susţine că este în tratative cu companiile care fabrică drone pentru crearea unor maşini zburătoare pentru transportul public.

Aceste vehicule futuriste fac parte dintr-un demers care doreşte să ofere opţiuni fiabile de mobilitate urbană, iar planul este ca acest nou sistem să fie gata în 2030. Oficialii au avut în vedere fluidizarea traficului din aglomeratul Singapore, informează Daily Mail.

Pe lângă aceste vehicule zburătoare, Singapore doreşte dezvoltarea unui serviciu de transport ca parte din transportul public.

Pang King Keong, un oficial din cadrul Ministerului Transporturilor, susţine că acest lucru este posibil datorită dezvoltării inteligenţei artificiale. Acesta mai menţionează şi că trenurile vor rămâne centrale în ceea ce priveşte transportul public, întrucât trenurile pot transporta cele mai multe persoane.

Keong crede că odată cu implementarea acestui program, se va observa o reducere a numărului de vehicule personale. Acest lucru înseamnă că o astfel de regie va fi preferabilă, mai eficientă, cu un raport calitate/preţ superior faţă de transportul cu vehiculul personal.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Prima ţară care lansează serviciul de transport cu drone. Ce scop nobil are iniţiativa

O companie vrea să crească drone în tuburi cu substanţe chimice – VIDEO

Ultima armă a americanilor: roiurile de drone miniaturale

Aceste drone subacvatice ar putea deveni la fel de populare ca cele care zboară – VIDEO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase