Home » D:News » 10 lucruri mai puţin ştiute despre Bill Gates. De ce memora numerele de înmatriculare ale angajaţilor săi

10 lucruri mai puţin ştiute despre Bill Gates. De ce memora numerele de înmatriculare ale angajaţilor săi

Publicat: 03.04.2017
Bill Gates este cel mai bogat om de pe planetă şi o figură cunoscută în lume, dar pariem că sunt multe lucruri pe care nu le ştiţi despre viaţa lui Bill Gates.

1. Gates a creat primul program pe calculator la vârsta de 13 ani.

Gates a urmat cursurile şcolii private Lakeside School din Seattle, iar acolo l-a întâlnit pe prietenul său şi viitorul partener de afaceri, Paul Allen. La şcoală a scris primul program, un joc de X şi 0

2. Bill Gates a manipulat programul de ore al şcolii pentru a fi în clasă doar cu fete

Şcoala l-a rugat pe Gates să programeze programul şcolar, iar Bill a profitat de asta şi s-a pus la toate orele numai cu fete. „Paul m-a ajutat să programez programul şcoalar, dar numai eu am beneficiat de el pentru că pleca la facultate”, a spus el.

3. Are un scor SAT (echivalentul bacalaureatului) aproape perfect. A obţinut 1590 de puncte din 1600.

4. A fost arestat de două ori. În 1975, în maşina sa Porsche 911, Bill Gates a fost arestat pentru că a condus cu viteză şi fără numere de înmatriculare. Nu şi-a învăţat lecţia şi doi ani mai târziu, la 21 de ani, a fost arestat din nou pentru acelaşi motiv.Se spune că iconiţa de la Microsoft Outlook 10 este realizată chiar după poza de la arestare a lui Gates.

Citeşte în continuare pe Business Magazin.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase