Home » D:News » Replica DURĂ pe care un mare astrofizician i-a adresat-o lui Elon Musk: ,,Chiar îmi place Pământul”

Replica DURĂ pe care un mare astrofizician i-a adresat-o lui Elon Musk: ,,Chiar îmi place Pământul”

Replica DURĂ pe care un mare astrofizician i-a adresat-o lui Elon Musk: ,,Chiar îmi place Pământul”
Publicat: 06.04.2017
Neil deGrasse Tyson a declarat că ar accepta să meargă pe Marte la bordul unei rachete deţinută de Space X doar dacă CEO-ul companiei Elon Musk va îndeplini o cerinţă bizară.

Astrofizicianul a declarat că va realiza lunga călătorie către Marte doar dacă Musk îşi trimite mai întâi mama pe Planeta Roşie şi o aduce în viaţă înapoi pe Pământ. Într-un interviu recent, Neil a declarat că nu ar pleca pe Marte dacă este vorba doar despre o călătorie dus, informează Mail Online. 

,,Chiar îmi place Pământul. Aşadar orice călătorie pe care aş accepta-o către o altă planetă dacă nu sunt sigur că mă pot întoarce, viu, înapoi,” a scris Neil în timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri pe Reddit. 

,,De asemenea, nu aş accepta o călătorie pe Marte până când Elon Musk nu îşi trimite mama şi o aduce vie înapoi pe Pământ. Atunci voi accepta,” a adăugat el. 

Tyson a oferit acest răspuns după ce un utilizator i-a cerut părerea privind reuşita companiei Space X în momentul în care a retrimis în spaţiu o rachetă utilizată anterior.  Deşi Tyson a declarat că nu ar dori să călătorească pe Marte, a lăudat reuşita companiei de a reutiliza propulsoarele, metodă care, după cum afirmă şi el, ar putea revoluţiona zborul în spaţiu.  ,,Orice demonstraţie a posibilităţii reutilizării părţilor unei rachete este incredibilă,” afirmă Tyson. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase