Prima pagină D:News

Mesajul cutremurător al Papei Francisc: "Folosirea telefonului în timpul mesei reprezintă începutul războiului"

Redactia Descopera.ro | 04.12.2017 | ● Vizualizări: 5335
Mesajul cutremurător al Papei Francisc: "Folosirea telefonului în timpul mesei reprezintă începutul războiului"     papa benedict, telefon, razboi, timp, dialog, avertizare, mesaje, tineri + zoom
Galerie foto (1)

Papa Francisc i-a avertizat pe tineri că folosirea telefonului în timpul mesei de seară, pentru a trimite mesaje, reprezintă primul pas către război.

În cadrul unui discurs ţinut la Universitatea din Roma, el a subliniat pericolul ce poate apărea ca urmare a dispariţiei conversaţiei.

"Atunci când suntem la masă, atunci când vorbim cu alţii prin intermediul telefonului, acele momente marchează începutul războiului - pentru că nu există dialog", a spus liderul bisericii catolice.

Papa Francisc i-a mai criticat pe cei tineri şi pentru lipsa manierelor, subliniind faptul că a devenit oarecum uzual ca oamenii să îi insulte pe cei pe care nu îi cunosc. "Trebuie să vorbim mai puţin şi să ascultăm mai mult", a mai spus Francis. "Dialogul care apropie sufletele este un medicament împotriva violenţei."Citeşte continuarea pe Business Magazin

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: