Home » D:News » Planul incredibil al unor ingineri pentru zidul lui Donald Trump. Vor să construiască o reţea de transport ultra-modernă

Planul incredibil al unor ingineri pentru zidul lui Donald Trump. Vor să construiască o reţea de transport ultra-modernă

Publicat: 14.04.2017
Administraţia Trump evaluează aplicaţiile proiectelor cu privire la construirea zidului la graniţa dintre Statele Unite şi Mexic. Totuşi, nu toate planurile interpretează ad-literam cuvântul „zid”.

Un acest caz este reprezentat de ideea unui grup de ingineri mexicani şi americani numit MADE Collective care doresc să construiască o reţea de transport Hyperloop, relatează Science Alert.

Planul este să transforme graniţa într-o „naţiune comună”, numită Otra Nation, cu un guvern independent şi reprezentativi în instituţiile mexicane şi americane.

De asemenea, inginerii au lansat o petiţie pentru a înlocui gardul de la graniţă cu design-ul hyperloop-ului.

Credit: MADE Collective

Reţeaua se va întinde pe 2.000 de kilometri, vor exista staţii de-a lungul acesteia pentru oamenii din ambele ţări şi va fi alimentată de panouri solare. Inginerii susţin că un număr egal de mexicani şi americani vor construi acest sistem.

MADE Collective nu este singurul proiect propus care este de domeniul fantasticului. Alte propuneri includ un zid acoperit cu panouri solare sau un parc binaţional.

Planul ar costa 15 miliarde de dolari, cu 6 miliarde mai puţin decât estimările ale Department of Homeland Security. Inginerii estimează că sistemul va genera un trilion de dolari în comerţ.

Deşi din punct de vedere al ingineriei proiectul este fascinant, există o sumedenie de probleme, de la cele care ţin de poiectare, la costurile de întreţinere, la cele sociale.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Ce ascunde mimica lui Donald Trump? Unde se află marea lui vulnerabilitate – VIDEO

Un laureat al premiului Nobel pentru literatură va părăsi Statele Unite din cauza lui Donald Trump

Trump reduce semnificativ bugetul pentru ştiinţă: unele misiuni importante ale NASA vor fi anulate

Avertismentul primit de psihiatri: ,,Încetaţi să-l mai analizaţi pe Trump!”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase