Home » D:News » Iată care sunt secretele pentru a obţine cele mai sănătoase şi frumoase ouă de Paşte

Iată care sunt secretele pentru a obţine cele mai sănătoase şi frumoase ouă de Paşte

Iată care sunt secretele pentru a obţine cele mai sănătoase şi frumoase ouă de Paşte
Publicat: 14.04.2017
Pregătirea ouălor de Paşte începe cu modul în care le fierbem fără a le sparge. Aceasta nu este o sarcină uşoară.

Trebuie să urmăm mai multe etape pentru a evita astfel de situaţii neplăcute. Iată câteva sfaturi în acest sens. Nu scoateţi ouăle din frigider chiar înainte de a le fierbe, pentru că în acest caz se vor crăpa, notează Rador.

Ele ar trebui să fie la temperatura camerei şi numai după aceea pot fi fierte. Este important când punem ouăle în apă. Unele persoane preferă să fiarbă întâi apa şi apoi să le adauge, însă majoritatea gospodinelor le pun în apa rece şi apoi le fierb.

Este obligatoriu ca ouăle să fie aşezate pe un singur strat, pe fundul recipientului în care se fierb, iar apa trebuie să fie de aproximativ un deget peste ouă. În apa încă rece se adaugă o linguriţă de sare şi o lingură de oţet. Flacăra aragazului trebuie să fie moderată. Pentru ouă fierte tari sunt necesare aproximativ 8-10 minute. După ce s-au fiert, ouăle se trec printr-un jet de apă rece. Vopseaua se pregăteşte în boluri, conform indicaţiilor de pe plicuri sau se pot vopsi natural. Pictarea şi decorarea ouălor de Paşte ţine de imaginaţia şi latura creativă a fiecăruia.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase