Home » D:News » MESAJE DE PAŞTE. Cele mai frumoase urări, felicitări şi sms-uri de Paşte pentru familie, cei dragi, pentru prieteni, colegi sau cunoştinţe

MESAJE DE PAŞTE. Cele mai frumoase urări, felicitări şi sms-uri de Paşte pentru familie, cei dragi, pentru prieteni, colegi sau cunoştinţe

Publicat: 15.04.2017
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE. Românii sărbătoresc duminică, 16 aprilie 2017, Paştele. Cum pentru mulţi mesajele, urările, felicitările şi sms-urile de Paşte reprezintă o provocare, vă oferim câteva sugestii.

MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE. Mai jos găsiţi câteva sugestii de mesaje „universale” pe care le puteţi trimite celor dragi, familiei, prietenilor, colegilor sau cunoscuţilor. 

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE. În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.
 
Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE. Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!
 
Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE. Lumină în suflet şi în minte! Gânduri bune şi numai zile senine! Hristos a Înviat!
 
Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!
 
Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE. Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paste Fericit alături de toţi cei dragi!
 
Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE. 16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!  
 
Fie că sfântă sărbătoare a învierii Domnului să va aducă cele patru taine divine: lumina, înţelepciune, dragoste, speranţa. Un Paşte Fericit!
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE. Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!
 
Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE. Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!
 
Îţi doresc să sărbătoreşti fiecare zi ca şi când ar fi ziua sfântă a Învierii! Nu uita să te bucuri chiar şi de lucrurile mărunte din viaţa ta şi să îi apreciezi pe cei dragi. Sărbătoarea Paştelui să vă aducă mai aproape! Îţi urez din toată inima un Paste Fericit!
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE. Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!
 
Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase