Home » D:News » Un hotel se întinde pe două ţări şi, practic, poţi dormi în ambele simultan

Un hotel se întinde pe două ţări şi, practic, poţi dormi în ambele simultan

Un hotel se întinde pe două ţări şi, practic, poţi dormi în ambele simultan
Publicat: 24.04.2017
Hotelul Arbez, construit chiar pe granita dintre cele doua tari, se remarca mai ales prin faptul ca le ofera clientilor experiente deosebite. Pentru cei aflati in luna de miere exista o camera speciala, in care linia de granita trece chiar prin mijlocul patului matrimonial, astfel ca unul dintre soti doarme in Franta, iar celalalt in Elvetia.

Singura construcţie din lume care se întinde în două ţări se află la graniţa dintre Franţa şi Elveţia. Construită în urmă cu mai bine de un secol, clădirea a fost, la început, un aprozar, însă în prezent este unul dintre cele mai căutate hoteluri.

Si restaurantul hotelului este unul deosebit. Este despartit de granita tot la jumatate, intr-o parte servindu-se meniuri elventiene iar in cealalta, meniuri frantuzesti.

Hotelul este foarte popular mai ales in randul turistilor care vor sa vada cum este sa fii in acelasi timp pe teritoriul a doua tari. Iar pentru a trai aceasta experienta, curiosii trebuie sa scoata din buzunare aproximativ 100 de euro pe noapte, scrie Business Magazin.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase