Home » D:News » După ce a rămas blocat pe şosea din cauza aglomeraţiei, lui Elon Musk i-a venit o idee revoluţionară pentru decongestionarea traficului

După ce a rămas blocat pe şosea din cauza aglomeraţiei, lui Elon Musk i-a venit o idee revoluţionară pentru decongestionarea traficului

Publicat: 02.05.2017
Elon Musk doreşte să construiască un sistem electric de transportare a maşinilor printr-un tunel subteran. Miliardarul a luat decizia de a construit sistemul subteran după ce acesta a petrecut mult timp blocat în traficul din LA în decembrie, anul trecut.

În interiorul tunelurilor, afirmă Musk, maşinile ar putea călători cu o viteză de 200 de kilometri pe oră, notează Mail Online. Acesta şi-a prezentat noul plan în cadrul unei conferinţe TED din Vancouver.

În cadrul conferinţei, Musk a mai afirmat că modelul Tesla 3 va fi produs de la începutul lunii iulie, maşinile Tesla devenind complet autonome până la sfârşitul anului. Însă caracteristica va fi disponibilă doar pentru şoferii care călătoresc din Los Angeles către New York. 

Miliardarul a menţionat şi că a avut o conversaţie cu Donald Trump în care a susţinut imigranţii şi existenţa schimbările climatice. 

Săpăturile pentru tunelul de transport au început la începutul anului în zona Space X din Hawthorne, California.  Şanţul măsoară în jur de 9 metri lăţime, 15 metri lungime şi 4,5 metri adâncime.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase