Home » D:News » Codul SECRET prin care va fi anunţată moartea Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a

Codul SECRET prin care va fi anunţată moartea Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a

Codul SECRET prin care va fi anunţată moartea Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a
Publicat: 12.05.2017
Îngrijorările legate de starea de sănătate a Ducelui de Edinburgh au luat amploare, după ce Palatul Buckingham a anunţat, joi, că Prinţul Philip se retrage din viaţa publică.
Potrivit The Independent, având în vedere că atât Prinţul Philip, cât şi soţia sa regina Elisabeta a II-a au trecut de veritabila vârstă de 90 de ani, îngrijorările nu sunt, până la urmă, nefondate. 
 
Publicaţia the Guardian a dezvăluit codul secret prin care va fi anunţată moartea reginei, dar ce se va întâmpla când Ducele de Edinburgh va muri?
 
The Independent a întocmit o listă cu evenimentele care vor fi puse în mişcare.
 
1) Cum se va afla vestea
 
Atunci când Prinţul Philip va muri, se aşteaptă ca cei de la BBC să fie primii care confirmă tragica veste. Dacă decesul survine în timpul nopţii, anunţul va fi făcut a doua zi dimineaţă, la ora locală 8.00.
 
2) Funeralii fără prea multă zarvă
 
În timp ce soţul reginei are dreptul la funeralii de stat depline, prinţul Philip a insistat anterior că nu doreşte „agitaţia” de a-i fi depus corpul neînsufleţit la Westminster Hall.
 
Se crede că trupul neînsufleţit al prinţului va fi depus în Palatul St James, unde a fost depusă şi prinţesa Diana înainte de înmormântarea care a avut loc în 1997.
 
Publicul nu va avea acces în interior, potrivit Daily Beast.
 
Citeşte continuarea pe Mediafax.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase