Home » D:News » Cea de a doua ediţia a ‘Bucharest Craft Beer Festival’, dedicată berii artizanale

Cea de a doua ediţia a ‘Bucharest Craft Beer Festival’, dedicată berii artizanale

Cea de a doua ediţia a ‘Bucharest Craft Beer Festival’, dedicată berii artizanale
Publicat: 10.05.2017
La cea de-a doua ediţie a "Bucharest Craft Beer Festival" organizatorii îşi propun să ridice producţia de bere artizanală la nivel de artă.

Cea de-a doua ediţie a „Bucharest Craft Beer Festival” va avea loc între 9-11 iunie, la centrul de evenimente Verde Stop (Barbu Văcărescu 162 – 164, Bucureşti), scrie Mediafax.

Fenomenul berii artizanale a început în bucătăriile şi garajele oamenilor, care au învăţat să îşi prepare propria bere, dar nu s-au mulţumit cu atât. Ambiţia lor a dus la o adevărată revoluţie a berii artizanele, un fenomen bazat pe originalitate, creativitate şi experiment.

„Bucharest Craft Beer Festival” îi va aduna pe cei mai pricepuţi producători de bere artizanală într-un singur loc, pentru un regal de arome şi gust, iar actuala ediţie va reuni producători de bere craft din România, dar şi de peste hotare. La „Bucharest Craft Beer Festival 2017” vor putea fi degustate zeci de sortimente de bere, fiecare dintre ele specială şi unică, unele deja cunoscute, altele noi şi neaşteptate.

Pe lângă bere, Festivalul propune şi diverse tipuri de cidru şi mâncăruri deosebite – de la mâncare mexicană sau burgeri gourmet, la barbeque texan şi pizza artizanală. Accesul la Bucharest Craft Beer Festival 2017 se va face pe bază de bilet.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Ingredientul ascuns din bere, despre care majoritatea oamenilor nu ştiu. „Este destul de dezgustător”

Berea şi sănătatea: cele 5 beneficii mai puţin cunoscute ale consumului de bere

Cum trebuie să asociem berea cu diferite feluri de mâncare?

Aparatul inteligent cu care îţi prepari singur bere acasă în 2 ore

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase