Home » D:News » Cum ne influenţează silueta apa minerală?

Cum ne influenţează silueta apa minerală?

Cum ne  influenţează silueta apa minerală?
Publicat: 25.05.2017
Apa minerală nu este inofensivă pentru siluetă şi favorizează creşterea în greutate, deoarece dioxidul de carbon conţinut de bule stimulează apetitul. Multe persoane au crezut că este foarte sănătos un bol de salată consumat alături de un pahar de apă minerală, însă se pare că bulele acidulate sunt înşelătoare pentru greutatea noastră, stimulând hormonii foamei.

Concluzia aparţine oamenilor de ştiinţă de la Universitatea Birzeit. Ei au efectuat experimente pe 16 şoareci cu aceeaşi greutate, care au fost împărţiţi în 4 grupuri. Primele două grupuri au primit apă plată şi o băutură îndulcită, iar celelalte două – apă minerală cu zahăr şi apă minerală cu îndulcitor artificial, informează Rador

Toţi şoarecii au avut acces nelimitat la hrană. După trei luni, rozătoarele care au consumat băuturi carbogazoase au avut o greutate cu 20% mai mult decât ceilalţi. După un an, şoarecii au acumulat grăsime în jurul organelor vitale, un semn al obezităţii cronice. La şoarecii care au consumat băuturi carbogazoase au fost găsite, de asemenea, niveluri mai ridicate ale grelinei, hormonul foamei.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase