Home » D:News » Lucrul pe care o femeie nu i-l poate ierta unui bărbat

Lucrul pe care o femeie nu i-l poate ierta unui bărbat

Lucrul pe care o femeie nu i-l poate ierta unui bărbat
Publicat: 21.05.2017
La începutul unei poveşti de iubire, fiecare dintre părţi încearcă să arate ce are mai bun. Cu toate astea, după două săptămâni de relaţie, lucrurile urâte încep să iasă la suprafaţă.

Un studiu realizat de Vapourites.com a reunit recent 846 de femei şi 827 de bărbaţi, iar fiecare participant a dezvăluit obiceiurile care îl deranjeză la sexul opus. Femeile găsesc un singur lucru dezagreabil la un bărbat. 28% dintre  acestea consideră că fumatul este cel mai prost obicei pe care îl poate avea omul alături de care vor trăi.  Urmează uitarea sau anularea planurilor (19%), pariurile (14%) şi consumul prea mare de băuturi alcoolice, lucru care devine deranjant pentru (11%) dintre femei, scrie Gândul.

De asemenea, studiul a mai arătat că femeile nu pot trece cu vederea peste problemele de igienă ale unui viitor partener de viaţă.

Nici bărbaţii nu s-au lăsat mai prejos. Aceştia recunosc că nu se dau în vânt după femeile care petrec prea mult timp la telefon, cheltuiesc exagerat, fumează, beau prea mult şi îşi bârfesc prietenii.

Psihologul Susan Whitbourne crede că obiceiurile nefavorabile pot afecta intimitatea celor doi parteneri: “Dacă relaţia este şubredă, aceste mici infracţiuni s-ar putea transforma în probleme mult mai mari”.  Cercetările arată că 80% dintre femei nu fac sex cu un bărbat care miroase urât.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase