Home » D:News » O înregistrare făcută publică recent arată un OZN care zboară în Zona 51. Poate dovedi existenţa extratereştrilor – VIDEO

O înregistrare făcută publică recent arată un OZN care zboară în Zona 51. Poate dovedi existenţa extratereştrilor – VIDEO

O înregistrare făcută publică recent arată un OZN care zboară în Zona 51. Poate dovedi existenţa extratereştrilor – VIDEO
Publicat: 27.05.2017
Filmarea bizară pare să înregistreze un obiect zburător. Acesta emite o lumină ciudată atunci când se deplasează. Se crede că înregistrarea a fost realizată în anii '80 sau '90.

Zona 51 din Nevada este cunoscută pentru poveştile, teoriile conspiraţiilor şi imaginile ciudate înregistrate, iar acest caz nu este diferit, cel puţin în ceea ce priveşte ultima parte. Vânătorii de OZN-uri de la SecureTeam 10 au publicat un video cu presupusul obiect zburător extraterestru, scrie Daily Mail.

Tyler Glockner, care conduce SecureTeam 10, a precizat că „este una dintre cele mai misterioase filmări din domeniu”.

În ultimele decenii, multe persoane au susţinut că Zona 51 dispune de tehnologie secretă de origini extraterestre. Complexul militar este bine păzit, având şi o poziţionare geografică bună, între un lanţ muntos şi fundul unui lac secat.

De asemenea, există şi persoane cu funcţii importante care au susţinut că această zonă este locul în care se desfăşoară cercetări cu tehnologie provenind de la altă civilizaţie, precum Boyd Bushman, un savant important care a lucrat pentru Lockheed Martin.

Chiar şi aşa, conspiraţiile s-au demonstrat a fi false în nenumărate rânduri, fiind vorba cercetări militare cu tehnologie de ultimă oră. Din acest punct de vedere, ocupă un rol important în istorie. Aici au fost create, printre altele, avionul de spinaj U-2, SR-71 Blackbird şi avionul de vânătoare invizibil F-117.

În ciuda atenţiei din partea mediei şi din partea pasionaţilor de teorii ale conspiraţiei, există puţine imagini, acestea fiind obţinute de fotografi curajoşi care s-au aventurat în apropierea zonei.

Zona 51 este înconjurată de o un spaţiu de 37-40 de kilometri unde accesul civililor nu este permis, iar limitele sunt păzite de soldaţi înarmaţi.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Area 51- adevaratii extraterestri eram noi?

66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell – care este adevărul din spatele „prăbuşirii extraterestre”?

O zonă SECRETĂ a fost făcută publică cu ajutorul Google Earth. Ce testează aici în mare taină americanii – FOTO

Extraterestri cu aspect uman infiltrati printre noi?

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase