Home » D:News » Motivul pentru care femeile renunţă la sex

Motivul pentru care femeile renunţă la sex

Motivul pentru care femeile renunţă la sex
Publicat: 14.06.2017
Femeile sunt nemulţumite de viaţa lor sexuală, dar preferă să aleagă munca în locul momentelor petrecute alături de partener.

Sexul joacă un rol esenţial în vieţile noastre. Uneori, libidoul nostru este agitat, alteori este mort. Uneori, găsim un partener care ştie exact ce să ne ofere, alteori acest lucru nu se întâmplă. Din pacate, foarte multe femei se încadrează în cea de a doua categorie, scrie Gândul.

Un nou sondaj care a reunit 2002 femei relevă că o cincime dintre persoanele cu vârsta cuprinsă între 30 şi 80 de ani sunt nemulţumite de viaţa lor sexuală şi doar 17% se declară satisfăcute de momentele pe care le trăiesc.

Ipsos Mori, care a condus cercetarea, a analizat frecvenţa raporturilor sexuale. 10% dintre femei au recunoscut că au făcut sex cel puţin o dată pe săptămână, jumătate au admis că acest lucru s-a întâmplat o dată pe lună, iar 10% au mărturisit că au făcut sex o dată pe an. Ba mai mult, un sfert dintre femei au spus că nu au făcut niciodată sex, cele mai multe dintre ele fiind singure.

Cele care au evitat partidele amoroase au recunoscut că acest lucru s-a întâmplat pentru că erau prea obosite, momentele de intimitate din cuplu dispăruseră sau partenerul avea anumite probleme sexuale, cum ar fi disfuncţia erectilă. „Problema comună este lipsa de timp. Oamenii spun că nu au timp, nu au energie, se simt presaţi, le e greu să se sustragă  de la muncă „, afirmă terapeutul Peter Saddington.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase