Home » D:News » O analiză banală a scos la iveală un lucru şocant. Ce a aflat o tânără despre părinţii săi

O analiză banală a scos la iveală un lucru şocant. Ce a aflat o tânără despre părinţii săi

06.17.2017
O analiză banală a scos la iveală un lucru şocant. Ce a aflat o tânără despre părinţii săi
În urmă cu 30 de ani, un spital din Austria a încurcat doi copii la naştere, însemnând că aceştia au ajuns la familii diferite. Spitalul va trebui să plătească 90.000 de euro pentru daune morale

Staff-ul unui spital din Austria a fost obligat să plătească 90.000 de euro daune morale, iar asta pentru că, în urmă cu 30 de ani, a încurcat doi copii la naştere, scrie Gândul.

Doris Gruenwald a venit pe lume în 1990, iar la vârsta de 22 de ani, când a mers să doneze sânge, a aflat că nu are nicio legătură biologică cu cei pe care îi credea părinţii săi. “Corpul a început să îmi tremure şi am simţit cum îmi fuge pământul de sub picioare”, a mărturisit tânăra.

Deşi personalul medical de la Spitalul Universitar Granz a susţinut că schimbul s-ar fi produs în altă parte, instanţa a respins acest lucru. Juraţii au susţinut că Doris a fost încurcată cu copilul altei perechi în cele 20 de ore de naştere, în timp ce mama sa se refăcea după operaţia de cezariană. “A fost un şoc pentru noi, dar am ştiut de la început că nimic nu ne poate separa, că suntem mamă şi fiică. Acest copil este totul pentru mine”, a spus Evelin Gruenwald, cea care a crescut-o pe Doris.

Familia a primit daune în valoare de 90.000 de euro, iar Doris îşi caută acum adevăraţii părinţi.