Home » D:News » Pe ce zonă a corpului ar trebui, de fapt, să aplicăm parfumul

Pe ce zonă a corpului ar trebui, de fapt, să aplicăm parfumul

Publicat: 25.06.2017
Dimineaţa, avem cu toţii anumite ritualuri. Totuşi, printre cele mai comune se numără spălatul dinţilor şi datul cu parfum.

Activitatea din urmă a fost îndelung dezbătută, mai ales în ceea ce priveşte zonele cele mai potrivite pentru aplicarea parfumului şi s-a decis că încheietura mâinii şi gâtul sunt cele mai bune zone ale corpului pentru ca parfumul să reziste şi să se simtă o perioadă cât mai lungă.

Totuşi, în ciuda faptului că există o explicaţie plauzibilă pentru acest fapt – la încheietură şi la gât există multe vene apropiate de piele şi pulsul ajută la emanarea parfumului – există anumite zone ale corpului care pot face, de asemenea, echipă bună cu parfumurile, scrie Gândul

Experţii susţin că buricul este unul dintre locurile cele mai potrivite pentru aplicarea parfumului, pentru că în această zonă căldura corporală este ridicată şi permite mirosului să emane. 

Printre celebrităţile care sunt amatoare ale acestui obicei se numără actriţa Liv Tyler, care a mărturisit pentru revista The Gloss că întotdeauna aplică parfum în zona buricului, obicei învăţat de la tatăl ei. 

Alte zone potrivite pentru aplicarea parfumului sunt cele din spatele genunchiului şi cele din faţa cotului, care generează, de asemenea, foarte multă căldură de-a lungul zilei. 

Experţii recomandă, totodată, să aplicăm parfumul pe spatele nostru. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase