Home » D:News » Pentru a 9-a oară în Cartea Recordurilor. Comentatorul sportiv Ilie Dobre a fost desemnat „Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume”

Pentru a 9-a oară în Cartea Recordurilor. Comentatorul sportiv Ilie Dobre a fost desemnat „Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume”

Pentru a  9-a oară în Cartea Recordurilor. Comentatorul sportiv Ilie Dobre a fost desemnat „Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume”
Publicat: 08.07.2017
Comentatorul sportiv Ilie Dobre a fost desemnat de World Record Academy, cea mai prestigioasă organizaţie din lume care certifică recordurile mondiale, "comentatorul sportiv radio cu cele mai multe cărţi publicate, 45, se arată într-un comunicat de presă remis agenţiei MEDIAFAX.
Comentatorul Ilie Dobre deţine alte recorduri mondiale, printre care 35 secunde şi şase zecimi; 31 secunde şi 27 secunde, în transmisiunea unui gol în direct, fără respiraţie; 52 de secunde şi trei zecimi, în transmisiunea unui gol în direct, fără respiratie, în studio; un minut şi opt secunde, cu o singura respiraţie, şi 42 de secunde cu respiraţie, informează Mediafax.
 
World Record Academy i-a acordat totodată două înalte distincţii: „Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume” şi „omul anului în media in media” (2014).
 
Ilie Dobre a fost premiat, în 2008, de Preşedinţia României cu Ordinul Naţional pentru Merit, în grad de Cavaler.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase