Home » D:News » Noul sezon Game of Thrones promite episoade la fel de violente, cu intrigi politice, scene de sex şi răzbunare. Principalele TEORII ale fanilor şi DEZVĂLUIRILE actorilor

Noul sezon Game of Thrones promite episoade la fel de violente, cu intrigi politice, scene de sex şi răzbunare. Principalele TEORII ale fanilor şi DEZVĂLUIRILE actorilor

07.14.2017
"Game of Thrones" revine duminică pentru penultimul sezon, continuând intriga plină de violenţă, intrigi politice, sex şi răzbunare, ce a devenit unul dintre cele mai populare seriale la nivel mondial.

Saga despre familiile nobiliare ce fac tot ce le stă în putinţă pentru a ajunge pe Tronul de Fier mai are doar 13 episoade dispuse de-a lungul a două sezoane mai scurte, la finalul cărora se va lăsa cortina. Ratingurile serialului se numără printre cele mai mari din istoria televiziunii, potrivit AFP.

Unul dintre cele mai întunecate şi controversate seriale de largă audienţă, ‘Game of Thrones’ este ţinta criticilor de-a lungul anilor pentru violenţa larg utilizată şi folosirea violurilor cu scopul unor efecte dramatice.

Scenariştii au brutalizat femei, au omorât copii, au înfăţişat scene de sex şi şi-au supus personajele la cele mai extreme „proceduri” şi cazne: înjunghieri, biciuri, otrăviri, decapitări, arderi de viu, eviscerări şi lista supliciilor poate continua.

Cu toate acestea, temele extreme nu au îndepărtat fanii, iar publicul din SUA a ajuns la 23 de milioane de telespectatori per episod.

„Game of Thrones” a primit mai multe Premii Emmy decât orice serial TV din istoria televiziunii, fiind difuzat în 170 de ţări.

Sezonul 6 a fost primul care s-a distanţat de romanele scriitorului George R.R. Martin’s „A Song of Ice and Fire” urmând un curs propriu.

Citeşte continuarea pe Mediafax.

Vă recomandăm să citiţi şi următorele articole:

A apărut trailerul pentru al şaptelea sezon din ”Urzeala tronurilor”. Serialul ajunge la punctul culminant

Un grup de arhitecţi au proiectat o închisoare specială inspirată din serialul Game of Thrones pentru oamenii de afaceri care îşi ascund averile în paradisurile fiscale

”Urzeala Tronurilor”, noul teaser DEZVĂLUIE cine stă pe Tronul de fier

Un cunoscut actor din ”Game of Thrones” dezvăluie ce se va întâmpla cu un personaj-cheie din serial