Home » D:News » Acest tânăr nu s-a spălat niciodată pe dinţi. Cum arată dantura lui. IMAGINI ŞOCANTE

Acest tânăr nu s-a spălat niciodată pe dinţi. Cum arată dantura lui. IMAGINI ŞOCANTE

Acest tânăr nu s-a spălat niciodată pe dinţi. Cum arată dantura lui. IMAGINI ŞOCANTE
Publicat: 17.07.2017
Încă din copilărie ni se spune tot timpul cât de important este să ne spălăm pe dinţi regulat. Totuşi, în ciuda sfaturilor care i s-au dat, un tânăr din Anglia nu a avut niciodată grijă de dinţii lui, iar rezultatul îţi dă, cu adevărat, fiori.

Tânărul, al cărui caz a fost prezentat în cadrul unui show celebru în Marea Britanie, care se identifică drept Jay, spune că nu a fost încurajat niciodată să se spele pe dinţi, astfel că, la 21 de ani, a ajuns exemplul care arată cât de periculoasă este o dantură neîngrijită, scrie Gândul

Jay nu s-a spălat niciodată pe dinţi şi admite că, de-a lungul timpului a mâncat alimente nesănătoase, a băut sucuri carbogazoase şi a ajuns într-o stare incredibilă în ceea ce priveşte dantura sa. 

Deşi a văzut că dinţii lui încep să se degradeze, tânărul a dezvoltat o teamă de a merge la dentist şi a lăsat situaţia să se înrăutăţească. 

Curajul de a participa la show-ul „Embarrasing Bodies” i-a adus lui Jay şi primul control stomatologic şi o dantură cu totul nouă. 

Medicul care s-a ocupat de cazul tânărului a mărturisit că înainte de orice intervenţie a fost nevoie să îndepărteze stratul gros de tartru pentru a putea vedea cu adevărat amploarea problemei. 

În video-ul de mai jos puteţi vedea cum arăta dantura tânărului atunci când a ajuns la stomatolog.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase