Home » D:News » Cutremur puternic pe coasta de vest a Turciei: Cel puţin doi morţi şi 200 de răniţi

Cutremur puternic pe coasta de vest a Turciei: Cel puţin doi morţi şi 200 de răniţi

Cutremur puternic pe coasta de vest a Turciei: Cel puţin doi morţi şi 200 de răniţi
Publicat: 21.07.2017
Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 6,7 grade produs vineri în Marea Egee, în apropiere de coasta de vest a Turciei, a ucis două persoane, informează Reuters şi Institutul american de geofizică (USGS).
UPDATE 09:00 MAE face verificări după seismul din Marea Egee. Până acum, nu sunt români printre victime
 
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) verifică dacă printre victimele cutremurului produs vineri în Marea Egee sunt şi români, până la ora transmiterii ştirii nefiind cetăţeni români care să fi solicitat sprijin consular, au declarat reprezentanţii MAE pentru MEDIAFAX.
 
Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe (MAI) au declarat, pentru MEDIAFAX, că, până la ora transmiterii ştirii, nu sunt cetăţeni români care să fi solicitat sprijin consular, ministerul continuând verificările în acest sens.
 
Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 6,7 produs vineri în Marea Egee, în apropiere de coasta de vest a Turciei, a ucis două persoane, informează Reuters şi Institutul american de geofizică (USGS).
 
Epicentrul cutremurului a fost înregistrat la adâncimea de 10 kilometri şi la numai 12 kilometri de cel mai apropiat oraş de pe coasta de vest a Turciei, Bodrum, o staţiune populară pentru turiştii cu o populaţie de peste 36 000 de persoane. Seismul a fost resimţit şi în insula greacă Kos, un alt centru turistic major.
 
Citeşte continuarea pe Mediafax.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase