Home » D:News » FOTO. Un nou gadget periculos îşi face apariţia şi face furori pe internet. Acesta poate proteja femeile dar a ajuns să fie interzis de lege

FOTO. Un nou gadget periculos îşi face apariţia şi face furori pe internet. Acesta poate proteja femeile dar a ajuns să fie interzis de lege

FOTO. Un nou gadget periculos îşi face apariţia şi face furori pe internet. Acesta poate proteja femeile dar a ajuns să fie interzis de lege
Publicat: 23.07.2017
Un nou dispozitiv care scoate jeturi de flăcări de jumătate de metru înălţime a intrat pe piaţa din China, produsul fiind destinat cu precădere femeilor. Este vorba de aruncătoare de flăcări, construite cu scopul de a ajuta femeile să scape de pretendenţii prea insistenţi. Deşi este interzis de poliţia din China, se pare că noul gadget face furori, potrivit The telegraph.

Aruncătoarele de flăcări sunt menite să ajute femeile să scape de avansurile nedorite.

Dispozitivul este considerat pe site-urile de shopping online drept o armă necesară contra perverşilor, care poate fi cărată discret în genţile doamnelor.

Unele au formă de brichestă şi emit flăcări mai mici, în timp ce altele pot emite flăcări uriaşe de 50 de cm cu temperaturi ce ajung până la 1.800 de grade Celsius.

Aruncătoarele de flăcări au preţuri între 10 şi 30 de lire pe site-urile de comerţ online, iar un comerciant s-a lăudat pe reţelele de socializare că dispozitivele pot „arde sau chiar desfigura atacatorii”.

Reprezentanţii unei alte firme care comercializează aceste produse au spus pentru Beijing Youth Daily că „pot lăsa cicatrici permanente fiind o ustensilă legală, non-letală. Nu este o armă”. Poliţia chineză a avertizat că dispozitivele sunt împotriva legii, dar acestea erau încă comercializate pe site-urile de internet, în China.

„Flăcările şi temperaturile ridicate sunt suficiente pentru a speria răufăcătorii”, scria pe un astfel de site, care menţiona că flăcările pot dura până la 30 de minute. „La momentul crucial poţi deveni şi un luptător contra terorismului”, arată un alt site.

Nu se cunoaşte dacă aceste dispozitive au fost puse în vânzare prima oară în China, deşi conform  Beijing Youth Daily, acestea au devenit „extrem de populare” în cazurile de hărţuire sexuală, anumite magazine raportând vânzări lunare de 300 de astfel de dispozitive.

Citeşte continuarea pe Mediafax.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase