Home » D:News » Cum poţi reduce cheltuielile de vacanţă. Micile trucuri care te pot ajuta să călătoreşti la jumătate de preţ

Cum poţi reduce cheltuielile de vacanţă. Micile trucuri care te pot ajuta să călătoreşti la jumătate de preţ

Cum poţi reduce cheltuielile de vacanţă. Micile trucuri care te pot ajuta să călătoreşti la jumătate de preţ
Publicat: 20.08.2017
Precum o vorbă înţeleaptă spune, nimic nu te poate îmbogăţi mai tare decât călătoritul. Însă, când vine vorba de costurile pe care le implică, de la transport, cazare şi mâncare, aceste aspecte pot părea descurajatoare, la prima vedere. Acestea pot fi reduse la minimum, dacă ştim când şi cum să ne ocupăm de vacanţa noastră, fiind atenţi, întâi de toate, la detalii.

În primul rând, potrivit Brightside, alegeţi să călătoriţi cu un bagaj cât mai uşor, de mână şi veţi beneficia de preţurile reduse pe care multe companii aeriene le pun la bătaie. De exemplu, un zbor de la Billund la Berlin cu Ryanair poate costa şi doar un euro, în timp ce dacă alegeţi să vă luaţi bagaj de cală, poate costa şi de 15 ori mai mult, scrie Gândul.

În al doilea rând, alegeţi să vă cazaţi în apartamente. Aşa veţi avea o bucătărie unde vă puteţi găti şi salvaţi, astfel, banii pe care i-aţi fi dat la o masă, la restaurant. Cele mai populare site-uri pentru astfel de rezervări sunt:  Airbnb, HomeAway, 9Flats şi Thehomelike.

În al treilea rând, căutaţi să vizitaţi muzeele care au intrare liberă. Colosseumul, de exemplu, poate fi vizitat pe gratis în fiecare primă zi de duminică a lunii, în timp ce Prado, din Madrid, aplică aceeaşi tactică zilnic, între orele 6 şi 8 seara.

Citeşte continuarea în Gândul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase