Home » D:News » Primele imagini cu tunelul subteran din Los Angeles şi viteza uluitoare la care a ajuns capsula sistemului Hyperloop

Primele imagini cu tunelul subteran din Los Angeles şi viteza uluitoare la care a ajuns capsula sistemului Hyperloop

Publicat: 30.08.2017
Planurile lui Elon Musk de creare a unui sistem de transport extrem de rapid se apropie de realitate. În cadrul unei postări pe o reţea de socializare, CEO-ul Tesla a prezentat progresele realizate în cadrul tunelurilor de transport subterane din Los Angeles. De asemenea a fost publicat şi un videoclip cu testele unei capsule din cadrul competiţiei Hyperloop.

Recent, compania Boring susţinea că a primit aprobarea pentru construirea unui tunel de peste 3 kilometri în Los Angeles, informează Mail Online.  În prezent, CEO-ul companiei a publicat primele imagini cu sistemul subteran. 

Sursa: Elon Musk/Twitter

”Modelul S, în interiorul tunelului construit de compania Boring în subteranul Los Angelesului,” a scris Musk pe Twitter alături de imaginea publicată.  În cele din urmă, tunelul aflat la 13 metri sub şoselele publice se va întinde în jurul companiei Space X. Testele vor demonstra dacă planul lui Musk va funcţiona, în caz contrar administraţia oraşului va putea solicita umplerea tunelului cu beton sau pământ. 

De asemenea, un alt proiect de transport al lui Musk a progresat recent, în cadrul competiţiei Hyperloop. În cadrul testelor, echipa câştigătoare a reuşit să ajungă la o viteză de 324 km/h. Imaginile din cadrul evenimentului prezintă o perspectivă de la bordul capsulei în momentul atingerii vitezei maxime din prezent. În cele din urmă, vehiculul ar putea ajunge la viteze ”supersonice,” spune Musk. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase