Home » D:News » Ce secrete destăinuie femeile prietenelor după o partidă de sex

Ce secrete destăinuie femeile prietenelor după o partidă de sex

Ce secrete destăinuie femeile prietenelor după o partidă de sex
Publicat: 07.09.2017
Un studiu recent a restrans subiectele de discutie la 7 teme ce vor fi analizate, care nu sunt omise in conversatii intre femeile active sexual.

Studiul, realizat de VictoriaMilan, a intrebat 8.407 din membrele sale active din 21 de tari (la ce se gandesc) ce notite isi iau in timp ce fac sex si despre care discuta mai tarziu cu prietenele lor. Barbatii pot fi siguri ca de fiecare data cand iau o femeie in pat, urmatoarele 7 subiecte vor fi discutate, scrie CSID.

Durata intalnirii este intotdeauna un subiect fierbinte al conversatiei pentru femeile din Belgia, Finlanda si Norvegia. Sincronizarea reprezinta totul si ea va observa cantitatatea de timp (pana la ultimul minut) ce i-a luat-o lui sa o abordeze sa o invite acasa la el, orele sau zilele pe care si le-au petrecut in dormitor.
Cat timp a petrecut el la preludiu si daca au facut sex mai mult decat o singura data, atunci care a fost timpul lui de recuperare…?

Marimea este un subiect fierbinte, dar cei mai putin bine dotati se vor simti usurati sa afle ca nu ajuta sau impiedica ratingul de dormitor pe care vi-l va da o femeie. Marimea penisului unui barbat este primul lucru de care femeile din Irlanda, Polonia si Africa de Sud isi vor intreba prietenele, iar daca nu a fost marimea potrivita, ceea ce este important este cum a compensat el acest lucru. Tehnicile cu degetele, limba si petrecerea timpului asigurandu-se ca ea este pe deplin satisfacuta vor conta mai mult decat o marime enorma.

Citeşte continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase