Home » D:News » GALERIE FOTO. ”Studenţii din Galaţi sunt artişti”: ce au găsit femeile de serviciu pe pereţii camerelor unui cămin

GALERIE FOTO. ”Studenţii din Galaţi sunt artişti”: ce au găsit femeile de serviciu pe pereţii camerelor unui cămin

GALERIE FOTO. ”Studenţii din Galaţi sunt artişti”: ce au găsit femeile de serviciu pe pereţii camerelor unui cămin
Publicat: 21.09.2017
Femeile de serviciu, mecanicii şi zugravii care curăţă camerele din campusul Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi spun că studenţii sunt artişti. Ei au umplut cu desene şi mesaje pereţii căminelor din campus, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Femeile de serviciu, mecanicii şi zugravii care lucrează în camerele din campusul Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi au găsit pe pereţi o grămadă de mesaje şi desene făcute de studenţii care au ocupat căminele până în vară, scrie Mediafax.

Deşi asta înseamnă muncă în plus pentru ei, zugravii nu sunt foarte deranjaţi de ”operele” de pe pereţi. Ei spun că le plac desenele pe care le vor acoperi cu var.

”Pictează cam mult pe pereţi, desenează inimioare, fluturi. Este mult de muncă pentru noi, trebuie să văruim camerele. Peste tot găsim desene şi mesaje. Adevărul este că prin asta se vede că au talent. Doar că nu ar trebui să deseneze doar pe pereţi, să folosească şi caiete”, a spus Oprea Costache.

Galerie foto

vezi galeria
8 foto

Nici măcar cei care au comandat lucrările de igienizare nu îi critică pe studenţii care au umplut pereţii cu desene. Administratorii campusului spun că picturile demonstrează talentul studenţilor veniţi să studieze la principala instituţie de învăţământ superior din Galaţi.

”Suntem pe ultima sută cu pregătirile, aşteptăm studenţii în noul an universitar. Am profitat în fiecare an de vacanţa de vară pentru a efectua reparaţii de ordin sanitar, electric. În plus, anul acesta am reuşit să văruim toate camerele din cămin. Marea majoritate a încercat să-şi personalizeze spaţiile de cazare cu diferite culori, decoraţiuni, desene, fiecare şi-a demonstrat pe pereţi simţul artistic. Sperăm să putem păstra spaţiile de cazare la aceeaşi nuanţă. Ştiu că într-o mare măsură nu o să reuşim, îi înţeleg pe studenţi. Probabil, şi eu în locul lor aş face la fel”, a declarat directorul campus studenţesc UDJ Galaţi, Cristinel Ioja.

Reparaţiile şi curăţenia din vacanţă costă peste 500.000 de lei.

Campusul studenţesc al Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi are nouă cămine cu 2.500 de locuri de cazare. În campus sunt cazaţi studenţi din toată ţara şi din Basarabia. Cei mai mulţi sunt din judeţele Brăila, Tulcea şi Vrancea.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase