Home » D:News » Ce preferă bărbaţii la o femeie, sânii sau posteriorul? Harta care răspunde la una dintre cele mai controversate întrebări

Ce preferă bărbaţii la o femeie, sânii sau posteriorul? Harta care răspunde la una dintre cele mai controversate întrebări

Publicat: 01.10.2017
Când vine vorba despre preferinţele bărbaţilor în materie de femei, toţi cei care cred că aceştia nu pot aprecia exclusiv personalitatea unei femei îşi pun întrebarea: „Ce preferă aceştia, sânii sau posteriorul?”. Un studiu făcut cu ajutorul datelor de căutare de pe două site-uri cu conţinut pornografic oferă răspunsul la această întrebare.

A fost realizată chiar şi o hartă care arată cu stă fiecare ţară la acest capitol al preferinţelor când vine vorba despre corpul unei femei, scrie Gândul.

Iar rezultatele sunt intrigante. Mai multe naţionalităţi preferă sânii în detrimentul posteriorului. În cazul României, acesta din urmă rămâne principala preferinţă a bărbaţilor. 

Iată cum arată harta lumii din acest punct de vedere, acolo unde ţările în care sunt preferaţi sânii sunt marcate cu albastru, iar cele în care este preferat posteriorul sunt marcate cu roşu:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase