Home » D:News » Chiuvetă urât mirositoare? Iată câteva metode sigure şi la îndemână de a scăpa de problemă

Chiuvetă urât mirositoare? Iată câteva metode sigure şi la îndemână de a scăpa de problemă

Chiuvetă urât mirositoare? Iată câteva metode sigure şi la îndemână de a scăpa de problemă
Publicat: 20.10.2017
Chiuveta este cel mai folosit obiect din bucătărie şi, dacă nu este curăţată aşa cum trebuie, va ajunge să miroasă neplăcut. În mod inevitabil rămân bucăţi de mâncare pe scurgere care vor degaja miasme de care vei vrea să scapi cât mai repede. Dacă se întâmplă să te trezeşti dimineaţa şi să-ţi vină să fugi din bucătărie, nu te panica!

Există metode rapide prin care poţi scăpa de mirosuri într-un timp foarte scurt. Nu trebuie să dai fuga la supermarket să cumperi tot felul de substanţe. Sigur ai în casă o lămâie, oţet sau bicarbonat. Iată 10 moduri în care le poţi folosi pentru a-ţi face chiuveta să miroasă din nou frumos!

Apă fiebinte şi detergent de vase

Umple chiuveta cu apă fierbinte şi detergent de vase şi las-o aşa câteva minute. După aceea scoate dopul şi lasă amestecul să îşi facă treaba. Impurităţile se vor scurge imediat.

Cuburi de gheaţă, sare grunjoasă şi coji de lămâie

După ce aţi lăsat să curgă suficientă apă de la robinet pentru a îndepărta o parte dintre resturi de pe ţeavă, puneţi pe scurgere gheaţă, sare mare şi o bucată de coajă de lămâie mărunţită. Sarea este abrazivă şi va curăţa foarte bine ţeava, iar coaja de lămâie va lăsa un miros plăcut. Puteţi repeta operaţiunea de câte ori doriţi.

Apă fiartă

Cel mai simplu este să turnaţi apă fiarbă pe ţeavă sau să lăsaţi să curgă apă de la chiuvetă la temperatura maximă. Amestecul se toarnă în scurgerea de la chiuvetă.

Citeşte continuarea pe Gustarte.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase