Home » D:News » Soldaţii modificaţi genetic ar putea fi mult mai periculoşi decât ”o bombă nucleară”

Soldaţii modificaţi genetic ar putea fi mult mai periculoşi decât ”o bombă nucleară”

Soldaţii modificaţi genetic ar putea fi mult mai periculoşi decât ”o bombă nucleară”
Publicat: 25.10.2017
Soldaţii modificaţi genetic ''mult mai periculoşi decât bombele nucleare'' ar putea deveni în scurt timp o realitate, afirmă preşedintele rus Vladimir Putin. În cadrul unui festival pentru tineri, Putin a afirmat că o armată de ucigaşi antrenaţi ar putea fi creată de cercetători prin intermediul modificării ADN-ului. Liderul de la Kremlin susţine că oficialii din întreaga lume ar trebui să propună reglementări stricte privind crearea soldaţilor ucigaşi care nu simt frică sau durere.

Putin a discutat în cadrul unui festival din Soci despre pericolele modificării codului genetic şi consecinţele care ar putea surveni. ”Un singur om ar putea avea oportunitatea de a pătrunde în codul genetic creat fie de natură sau după cum spun oamenii religioşi de către Dumnezeu. O mulţime de consecinţe ar putea apărea. Ar putea fi creat un om care ar lupta fără frică, regret sau durere,” a declarat Putin. 

Conform Mail Online, Putin a afirmat că ar putea fi mai periculoasă decât o bombă nucleară. El a sugerat că liderii mondiali ar trebui să realizeze o listă cu reglementări stricte pentru prevenirea creării unor astfel de soldaţi ucigaşi. 

Avertismentele sale au fost prezentate la o săptămână după ce el a declarat că roboţii cu inteligenţă artificială într-o bună zi ”ne vor mânca”. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase