Home » D:News » Iată câteva sfaturi pentru a putea slăbi sănătos

Iată câteva sfaturi pentru a putea slăbi sănătos

Iată câteva sfaturi pentru a putea slăbi sănătos
Publicat: 31.10.2017
Ce faci când constaţi ca hainele nu te mai încap, iar cureaua pantalonilor a devenit prea mică? Realizezi instantaneu că numărul kilogramelor acumulate a depăşit limita cu care erai obişnuită, dar te amăgeşti singură spunându-ţi ”m-am îngrăşat un pic, câteva kilograme în plus nu-s o tragedie” şi ignori problema evidentă.
Cum reacţionăm când ne îngrăsăm?
 
Zilele, săptămânile şi chiar lunile trec în continuare, în timp ce tu dai la o parte hainele care nu te mai încap, îţi cumperi altele cu o mărime mai mare ca sa te simţi confortabil, dar continui cu acelaşi regim de viaţă, continui să mănânci în acelaşi ritm, adică aceleaşi lucruri nesănătoase sau aceleaşi cantităţi (prea) mari de mâncare şi eventual la ore complet aiurea faţă de ceea ce înseamnă un regim de viaţă sănătos.
 
Treptat te obişnuieşti cu ideea că te-ai îngrăşat, dar de regulă nu realizezi prea curând impactul adevărat pe care acest lucru îl are asupra ta, iar la un moment dat se produce inevitabilul: te urci pe cântar şi vezi cum indicatorul acestuia arata o cifră imensă, sau îmbraci un lucru preferat, te uiţi în oglindă şi vezi cum hainele ”pocnesc” pe tine… acel ”un pic” a devenit deodată o povară de care realizezi că nu poţi scăpa prea uşor.
 
Citeşte continuarea în CSID
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase