Home » D:News » Un bărbat va zbura cu o rachetă construită de el pentru a dovedi că Pământul este plat. ”Voi închide orice discuţie cu privire la acest Pământ rotund”

Un bărbat va zbura cu o rachetă construită de el pentru a dovedi că Pământul este plat. ”Voi închide orice discuţie cu privire la acest Pământ rotund”

Publicat: 23.11.2017
Dorind să dovedească faptul că astronauţii au creat o teorie a conspiraţie cu privire la forma Pământului, un californian intenţionează să se lanseze sâmbătă la o înălţime de 548 de metri, cu o rachetă construită de el.

Mike Hughes a declarat că lansarea de sâmbătă va marca primul pas al planului său ambiţios de dovedire a faptului că Pământul este plat. Washington Post relatează că ultimul test al planului bărbatului de 61 de ani este să zboare la câţiva kilometri deasupra Pământului,  de unde să realizeze o imagine cu planeta plată. 

”Voi închide orice discuţie cu privire la acest Pământ rotund,” a declarat Hughes în cadrul unui interviu pentru strângere de fonduri. În cadrul interviului au fost discutate subiecte precum o presupusă conducere a NASA de către masoni sau realizarea unor rachete false de către Elon Musk. 

Hughes a promis comunităţii de persoane care cred că Pământul este plat că va aduce dovezi cu ajutorul rachetei sale alimentate cu abur, însă susţine că mai are multe de învăţat despre rachete. A construit prima rachetă în 2014 şi a reuşit să zboare cu aceasta de-a lungul unui sfert de milă peste Winkelman Ariz. Într-un videoclip de atunci se poate observa momentul în care Hughes este scos afară dintre rămăşiţele rachetei. Rănile pe care le-a suferit l-au pus într-un scuan cu rotile pentru 2 săptămâni. 

Însă zborul din 2014 a fost pe o distanţă de o pătrime din cel pe care bărbatul vrea să îl realizeze sâmbătă deasupra deşertului Mojave. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase