Home » D:News » Un obicei extrem de comun poate duce la apariţia cancerului şi a infertilităţii

Un obicei extrem de comun poate duce la apariţia cancerului şi a infertilităţii

Autor: Oana Bujor 12.19.2017
Un obicei extrem de comun poate duce la apariţia cancerului şi a infertilităţii
Departamentul de Sănătate din California avertizează că oamenii ar trebui să ţine smartphone-urile la câţiva metri depărtare pentru a reduce nivelul de radiaţii la care sunt expuşi.

Telefoanele mobile transmit informaţii prin intermediul semnalelor radio cu frecvenţe joase care ne-ar putea expune la radiaţii nesănătoase. Conform Mail Online, cercetătorii au reuşit să dovedească faptul că radiaţile de la telefoane sunt periculoase mai ales pentru copii. 

”Ţinerea telefonului în apropierea corpului nu a reprezentat niciodată o idee bună,” a explicat dr. Devra Davis din cadrul Environmental Health Trust. Chiar şi firmele ce realizează smartphone-uri par să fie de acord cu această declaraţie. De exemplu, Apple include un anunţ cu privire la expunerea la energia degajază de radiofrecvenţă (RF). 

Aspectele sunt îngrijorătoare deoarece părinţii nu sunt conştienţi de aceste avertismente şi nu controlează modul în care aceştia se expun la radiaţiile telefoanelor. 

Alte studii au dovedit existenţa unei legături între calitatea spermei şi expunerea la RF. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Povestea fascinantă a fermierului din Kentucky, Nathan Stubblefield, părintele telefonului mobil. În 1902, lumea nu a crezut în potenţialul invenţiei
 
Celebrul telefon mobil Nokia 3310 va reapăra pe piaţă. Ce modificări va avea?
 
De ce ne verificăm tot timpul telefonul mobil. Explicaţia psihologilor
 
Încărcătorul care face telefonul mobil să leviteze – VIDEO