Prima pagină D:News

Modelul căruia i-a fost amputat un picior din cauza şocului toxic provocat de un tampon intern îşi va pierde şi cel de-al doilea membru

Oana Bujor 12.23.2017 | ● Vizualizări: 1795
Sursa: instagram/theimpossiblemuse Verified      + zoom
Galerie foto (1)

Un model căruia i-a fost amputat unul dintre piciore din cauza unui şoc toxic provocat de un tampon intern a declarat că îi va fi amputat şi cel de-al doilea membru.

Nu credea că va supravieţui şocului sau că va fi din nou model după ce şi-a pierdut piciorul în 2012. Dar în prezent este model, actriţă şi activistă ce încearcă să transforme experienţa proprie într-o lecţie pentru cei din jur.

TopBuzz notează că Lauren Wasser, în vârstă de 29 de ani, a contractat sindromul socului toxic după utilizarea unui absorbant intern. Acesta a început să resimtă simptomele unei răceli care au culminat cu un atac de cord.

Cangrena a început să se dezvolte pe ambele sale picioare şi a dus la amputarea de sub genunchi a piciorului drept şi amputarea degetelor de la piciorul stâng. Deşi medicii au recomandat amputarea ambelor picioare în acel moment, Wasser a decis să îl păstreze pe cel stâng.

Deşi în ultima perioadă s-a luptat pentru a-şi salva piciorul stâng, din cauza dezvoltării unui ulcer va fi nevoită să îl amputeze şi pe acesta.

Vă recomandăm să citiţi şi urătoarele articole:

Un ingredient comun ofera protectie impotriva SIDA?

Ce a fost, de fapt, Războiul de Iarnă?

Cercetătorii spanioli au inventat "tamponul muzical". Dispozitivul este intravaginal şi ar avea beneficii uriaşe - FOTO

Efectele dure ale schimbarilor climatice: s-au inmultit atacurile ursilor

 

Tag-uri: amputare | toxic | picior | soc