Home » D:News » MESAJE şi URĂRI DE ANUL NOU ŞI REVELION. Cele mai frumoase urări, felicitări, mesaje, texte şi sms-uri pentru cei dragi, familie, prieteni şi colegi

MESAJE şi URĂRI DE ANUL NOU ŞI REVELION. Cele mai frumoase urări, felicitări, mesaje, texte şi sms-uri pentru cei dragi, familie, prieteni şi colegi

MESAJE şi URĂRI DE ANUL NOU ŞI REVELION. Cele mai frumoase urări, felicitări, mesaje, texte şi sms-uri pentru cei dragi, familie, prieteni şi colegi
Publicat: 31.12.2019
MESAJE şi URĂRI DE ANUL NOU. FELICITĂRI de REVELION. La încă un ceas aniversar, de Revelion şi Anul Nou, vă propunem o serie de mesaje, felicitări, urări şi sms-uri frumoase pe care le puteţi trimite tuturor celor pe care îi iubiţi şi îi apreciaţi.

MESAJE şi URĂRI DE ANUL NOU. FELICITĂRI de REVELION. Fie că sunt vechi sau noi, mesajele de sărbători aduc zâmbete pe chipurile celor pe care le primesc. Pentru toţi cei care au rămas „în pană” de idei, mai jos găsiţi o serie de mesaje „universale” vechi care s-au păstrat odată cu trecerea anilor şi care încă pot fi trimise celor dragi de Revelion şi Anul Nou:

”Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La Mulţi Ani!”

”La multi ani sa-ti fie,
Viata pe vecie,
Bucurii o mie,
Cati struguri invie,
La anul si la multi ani!”

MESAJE şi URĂRI DE ANUL NOU. FELICITĂRI de REVELION.  ”Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

”La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

”Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an!”

”Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2020!”

MESAJE şi URĂRI DE ANUL NOU. FELICITĂRI de REVELION.  ”Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”

”Bucuria vine din lucruri mărunte, liniştea din suflet, căldura sărbătorilor din inimile noastre. Un An nou fericit!”

„Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

 ”Mai ştii când ne scriam pe hârtie? Au trecut câţiva ani de atunci, mai vine unul peste noi, în care îmi doresc, la fel, să-ţi fie bine. Să-l treci vesel şi să te uiţi înapoi împăcat”.

”2020 dorinţe împlinite, 2020 motive de bucurie, 2020 clipe petrecute alături de cei dragi. La mulţi ani!”

MESAJE şi URĂRI DE ANUL NOU. FELICITĂRI de REVELION.  ”Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!”


”Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !”

”Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2020!”

”Noul an sa va fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, fericire si nu in ultimul rand sanatate!”

MESAJE şi URĂRI DE ANUL NOU. FELICITĂRI de REVELION. ”Prietenilor mei le urez pace, sănătate şi multă dragoste. Glumesc, le urez cât mai puţină muncă şi mulţi bani. La mulţi ani!”

”Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

”Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă!”

„Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2019, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”

„Anul Nou a venit, spiritul a întinerit! La mulţi ani 2020!”

MESAJE şi URĂRI DE ANUL NOU. FELICITĂRI de REVELION. ”Când Dumnezeu te are drag / Şi te ia în paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta înainte / Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag / Îti dă pricepere şi minte. La Multi Ani!”

”Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

„Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”

„Spune anului ce vine, să-ţi aducă numai bine; şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi mulţi bani… La Anu’ şi La Mulţi Ani!”

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

MESAJE şi URĂRI DE ANUL NOU. FELICITĂRI de REVELION. ”Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2020!”

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase