Home » D:News » Cum ne putem menţine greutatea dorită pe parcursul sărbătorilor. ”Nu sunt de acord cu dietele”

Cum ne putem menţine greutatea dorită pe parcursul sărbătorilor. ”Nu sunt de acord cu dietele”

Cum ne putem menţine greutatea dorită pe parcursul sărbătorilor. ”Nu sunt de acord cu dietele”
Publicat: 29.12.2017
Antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, consideră că e bine să fim atenţi nu neapărat la cantitatea de mâncare pe care o consumăm, cât la felul cum asociem preparatele, chiar şi în zi de sărbătoare. Ba mai mult, chiar dacă suntem în vacanţă, nu trebuie să uităm de mişcare.
CSID: Ce facem ca să nu ne îngrăşăm de sărbători ?
 
Kinga Sebestyen: Chiar dacă ne aflăm în vacanţă, este obligatoriu să ne alocăm măcar o oră pe zi sportului. Mergem la sală sau ieşim pur şi simplu în aer liber pentru a alerga în parc. Ori, dacă nu avem cum, stăm acasă şi facem 30 de minute de cardio, prin alergare pe loc sau sărituri, fandări, genuflexiuni, şi 30 de minute de tonifiere, lucrăm cu gantere uşoare, facem flotări, abdomene sau stam pe coate cu corpul perfect întins cât de mult putem (izometrie).
 
De sărbători, suntem tentaţi să mâncăm mai mult decât de obicei şi e bine să fim atenţi, nu neapărat la cantitate, cât la felul cum asociem preparatele. Puteţi consuma ananas între mese sau după masă, pentru că având enzimă vegetală bromelină, care este proteolitică, ajută la digestie.
 
Dacă aveţi alimente cu grăsimi, adăugaţi legume proaspete. Putem avea sărbători frumoase şi cu ceva mai multă grijă în farfurie, alegând să mâncăm din toate, nu la o singură masa. Eu de sărbători mănânc ca de obicei, carne slabă, ciorbe, supe, peşte, foarte puţine produse lactate, legume, iar zilnic un ananas.
 
 Citeşte continuarea pe CSID.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase