Home » D:News » Peripeţiile tânărului de 27 de ani care a vizitat toate cele 193 de ţări din lume: „Am mâncat un liliac întreg şi nu vreau să mai beau niciun fel de lapte”

Peripeţiile tânărului de 27 de ani care a vizitat toate cele 193 de ţări din lume: „Am mâncat un liliac întreg şi nu vreau să mai beau niciun fel de lapte”

Peripeţiile tânărului de 27 de ani care a vizitat toate cele 193 de ţări din lume: „Am mâncat un liliac întreg şi nu vreau să mai beau niciun fel de lapte”
Publicat: 22.01.2018
La 27 de ani, Sal Lavallo este unul dintre cei mai tineri oameni care au reuşit să vadă fiecare dintre cele 193 ţări recunoscute de Naţiunile Unite. În noiembrie 2017 a bifat ultima ţară pe lista sa, Malta.

Lavallo s-a născut în Indiana, SUA. El a povestit pentru Telegraph Travel că nu a plănuit să viziteze fiecare ţară din lume. A studiat la United World College, o instituţie cu studenţi din peste 100 de ţări, prin urmare a petrecut foarte mult timp călătorind în jurul lumii pentru a-şi vizita colegii.

În 2016, a renunţat la locul de muncă pe care îl avea – analist de investiţii în Abu Dhabi – şi s-a hotărât să călătorească în toate ţările lumii, scriind despre experienţa sa pe website-ul propriu şi pe Instagram.

Prima sa călătorie internaţională a fost în Japonia şi China, în 2004. Între 2009 şi 2015 vizita între 15 şi 20 de ţări în fiecare an deşi studia sau lucra în regim full time. Când a renunţat la locul de muncă, în 2016, vizitase deja 115 ţări, iar în ultimii doi a bifat celelalte destinaţii.
 
În lunile august şi septembrie ale anului trecut a vizitat Libia, Siria şi Afghanistan.

Citeşte continuarea pe Business Magazin.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase