Home » D:News » Şi-a construit un costum de ”Iron Man”, pentru a se apăra de recuperatorii de creanţe

Şi-a construit un costum de ”Iron Man”, pentru a se apăra de recuperatorii de creanţe

Publicat: 21.01.2018
Un fost soldat rus şi-a construit un costum asemănător celui purtat de supereroul „Iron Man”, pentru a se apăra de recuperatorii de creanţe.

Anton Malţev a cumpărat mai multe dispozitive explozibile, arme de asalt şi pistoale cu amortizor, dincolo de exoscheletul inspirat de Iron Man, pentru a se confrunta cu recuperatorii băncii la care are datorii, scrie Daily Mail.

Veteranul de război cu origini cecene şi kosovare, care a fost cercetat pentru deţinerea de armament, are o datorie de 85.000 lire sterline (circa 96.000 euro) şi a dezvoltat o paranoia pe fond de stres.

Bărbatul a fost iertat de judecători, deoarece s-a stabilit că nu avea discernământ în momentul în care s-a înarmat până în dinţi pentru a se lupta cu recuperatorii.

Rusul a luat un împrumut imobiliar de la banca Rosbank, în 2008 şi a cumpărat un apartament în oraşul Puşkino, dar datoria s-a a crescut din cauza crizei financiare şi a declinului rublei, scrie CrimeRussia.

Potrivit judecătorilor, recuperatorii l-au ameninţat pe fostul soldat şi „i-au turnat lipici în butucul de la uşa apartamentului”.

Malţev a început să aibă excese paranoice după ce l-a părăsit soţia. „Într-o zi, răbdarea mea a luat sfârşit – recuperatorii au trecut de la vorbe la fapte şi mi-au spart cutia poştală. Am ascuns-o pe nevastă-mea într-un apartament închiriat din Moscova şi m-am înarmat pentru orice situaţie. Vreau să trăiesc. Este foarte simplu să cumperi arme şi veste antiglonţ, în zilele noastre. Superioritatea numerică a bandiţilor m-a determinat să iau măsura extremă, deoarece şi ei puteau fi înarmaţi. Cel mai simplu mod a fost să-mi construiesc un exoschelet din titan”, a povestit bărbatul în 2016, înainte de arestare.

Citeşte continuarea pe Gândul

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase