Home » D:News » Un hotel de lux a INTERZIS accesul bloggerilor: „Dacă v-aţi găsi nişte slujbe adevărate, poate aţi avea bani să plătiţi, ca toată lumea!”

Un hotel de lux a INTERZIS accesul bloggerilor: „Dacă v-aţi găsi nişte slujbe adevărate, poate aţi avea bani să plătiţi, ca toată lumea!”

Un hotel de lux a INTERZIS accesul bloggerilor: „Dacă v-aţi găsi nişte slujbe adevărate, poate aţi avea bani să plătiţi, ca toată lumea!”
Publicat: 28.01.2018
Un hotel din Dublin a interzis accesul bloggerilor şi al starurilor de pe YouTube şi Instagram după ce o tânără de 22 de ani a cerut o cameră, gratuit, pentru cinci nopţi.
Discuţiile au început atunci când Elle Darby, un blogger din Marea Britanie cu 87.000 de fani pe YouTube a contactat reprezentanţii The White Moose Cafe, întrebând dacă aceştia ar fi interesaţi de o colaborare.
 
În mailul trimis, Darby se prezintă ca „un social media influencer” şi scrie că ar vrea să petreacă câteva nopţi la hotelul în cauză, urmând apoi să realizeze un film pentru fanii ei. În încheiere, Darby menţionează că a făcut acelaşi lucru cu un an în urmă în Florida, la Universal Orlando, iar beneficiile au fost extrem de mari.
 
Paul Stenson, administratorul hotelului, a postat pe pagina de Facebook scrisoarea tinerei şi i-a oferit următorul răspuns:
 
„Dragă social influencer (îţi cunosc numele, dar aparent folosirea numelor nu contează),
 
Îţi mulţumesc pentru emailul prin care ceri cazare gratuită în schimbul expunerii. E nevoie de curaj pentru o asemenea solicitare, pentru că de respect de sine sau demnitate nu se poate pune problema. Dacă te las să stai în hotel gratuit pentru a apărea apoi într-un videoclip, cine o să plătească personalul care va avea grijă de tine? Cine va plăti menajera sau ospătarul care te serveşte? Poate ar trebui să le spun şi lor că vor fi în clip.
 
Citeşte continuarea pe Business Magazin.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase