Home » D:News » De ce a murit Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries. Ce au găsit poliţiştii în camera acesteia din hotel

De ce a murit Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries. Ce au găsit poliţiştii în camera acesteia din hotel

De ce a murit Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries. Ce au găsit poliţiştii în camera acesteia din hotel
Publicat: 26.01.2018
Decesul cântăreţei Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, pe 15 ianuarie, ar fi fost cauzat de o supradoză de fentanil, un analgezic opioid folosit ca anestezic şi în tratarea durerilor cronice, medicament care i-a provocat moartea şi artistului Prince, în aprilie 2016, scrie voici.fr.

Publicaţia Santa Monica Obser­ver scrie, citând o sursă din poliţia londoneză, că artista a murit din cauza unei supradoze de fentanil. Acest medicament a fost găsit de poliţie chiar lângă patul din camera de hotel unde artista a fost găsită moartă, scrie Mediafax.

În aprilie 2016, Prince a murit din cauza unei supradoze accidentale din acelaşi medicament.

Pe 15 ianuarie, Dolores O’Rior­dan a fost găsită decedată în camera unui hotel din Londra, oraş în care se afla pentru o sesiune de înregistrări. Artista avea 46 de ani.

Poliţia britanică a anunţat, în ziua următoare, că decesul cântăreţei Dolores O’Riordan nu este considerat suspect şi că medicii legişti urmează să afle care au fost cauzele morţii.

Având în vedere supradoza de fentanil, poliţia suspectează o sinucidere, dar aşteaptă rezultatele testelor toxicologice. Ipoteza sinuciderii nu este improbabilă, pentru că, în 2013, Dolores O’Riordan a încercat să se sinucidă prin supradoză de droguri, spunând ulterior că suferea de depresie şi că a avut o cădere psihică.

O’Riordan a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în mai 2017.

Dolores era de părere că problemele sale emoţionale au drept cauză faptul că a fost abuzată când era copil.

Dolores Mary Eileen O’Riordan, născută pe 6 septembrie 1971, în Irlanda, era cântăreaţă şi compozitoare. A fost solista trupei rock The Cranberries timp de 13 ani, înainte ca aceasta să ia o pauză, în 2003, până în 2009, când membrii formaţiei s-au reunit.

Primul său album solo, „Are You Listening?”, a fost lansat în mai 2007 şi a fost urmat de „No Baggage”, în 2009.

De asemenea, O’Riordan a făcut parte din juriul emisiunii difuzate pe postul RTÉ „The Voice of Ireland”, în sezonul 2013/14.

Dolores O’Riordan a fost căsătorită cu tour managerul trupei The Cranberries, Don Burton, timp de 20 de ani, în perioada 1994 – 2014. Cuplul a avut trei copii, Taylor Baxter, născut în 1997, Molly Leigh, născută în 2001, şi Dakota Rain, născută în 2005.

Trupa irlandeză The Cranberries a dominat anii 1990, alături de legende ca Pearl Jam, Smashing Pumpkins şi Nirvana.

Trupa The Cranberries are în palmares peste 40 de milioane de discuri vândute la nivel mondial, 4 albume în Billboard 200 („Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?”, „No Need To Argue”, „To the Faithful Departed and Bury the Hatchet”) şi opt single-uri în topul Modern Rock Tracks chart din Billboard Magazine, barometrul industriei muzicale internaţionale.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase