Home » D:News » Din cauza hiperinflaţiei, o firmă de securitate din Venezuela oferă bonusuri în ouă pentru a atrage personal

Din cauza hiperinflaţiei, o firmă de securitate din Venezuela oferă bonusuri în ouă pentru a atrage personal

Din cauza hiperinflaţiei, o firmă de securitate din Venezuela oferă bonusuri în ouă pentru a atrage personal
Publicat: 23.02.2018
O companie de pază şi securitate din Venezuela anunţă că va oferi bonusuri „motivaţionale” în speranţa că va atrage noi salariaţi. Astfel, pe lângă salariul lunar de 10 (zece) dolari americani, firma oferă şi un bonus care reprezintă 144 de ouă. Compania Atlas Security din statul venezuelean Zulia va oferi ouă celor care vor sosi să se angajeze şi vor menţine o aparenţă profesională şi prezentabilă.

Ideea companiei de a oferi, săptămânal, celor care corespund fişei postului, 36 de ouă porneşte de la situaţia gravă din ţară în legătură cu lipsa alimentelor, scrie Rador. În această economie grav afectată de criză, ouăle valorează pe piaţa neagră aproximativ doi dolari. „Mulţi nu se plâng de aceste reguli de bază, de aceea am procedat aşa”, a declarat pentru agenţia Reuters Cindy Fuenmayor, directorul de personal al companiei Atlas Security.

„Am primit foarte multe cereri de angajare de când am publicat acest anunţ. Suntem inovatori. Este un stimulent bun”. Potrivit lui Fuenmayor, la firma de securitate sunt aproximativ 200 de locuri de muncă vacante, în principal pentru obiective care asigură paza fermelor. Bonusurile care includ alimente şi asigurarea transportului au devenit vitale pentru venezueleni, în aceste vremuri când ţara traversează o perioadă de hiperinflaţie.

Citeşte continuarea în Rador!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase