Home » D:News » Câinele preferat al actriţei americane Barbrei Streisand, clonat de două ori

Câinele preferat al actriţei americane Barbrei Streisand, clonat de două ori

Câinele preferat al actriţei americane Barbrei Streisand, clonat de două ori
Publicat: 04.03.2018
Câinele preferat al Barbrei Streisand a fost clonat de două ori, a declarat actriţa americană într-un interviu pentru revista Variety, fără să ofere prea multe detalii privind insolita procedură, transmite AFP.

Actriţa în vârstă de 75 de ani a spus că a folosit la clonare celule colectate din gura şi stomacul câinelui, pe când acesta era încă în viaţă, scrie Mediafax.

Samantha, un câine de talie mică din rasa Coton de Tulear, a murit anul trecut.

Versiunile clonate ale Samanthei se numesc Miss Violet şi Miss Scarlett.

Streisand a declarat despre noii căţei: „Aştept să văd, când vor mai creşte, dacă i-au moştenit ochii cafenii şi seriozitatea”.

Ajunşi acasă, câinii au fost îmbrăcaţi în ţinute violet şi vişiniu pentru a putea fi diferenţiaţi.

Streisand mai are un câine, rudă îndepărtată a Samanthei, numit Miss Fanny.

Barbra Streisand a vândut peste 72 de milioane de albume muzicale doar în SUA şi a făcut istorie în 2014, când a reuşit să devină singurul artist din lume care a avut un material discografic ce a ajuns pe primul loc în topul Billboard în fiecare dintre ultimele şase decenii. De-a lungul carierei sale impresionante, Barbra Streisand a câştigat toate premiile importante decernate de industria de divertisment americană – Oscar, Tony, Emmy, Grammy, Sindicatul regizorilor americani (Directors Guild of America), Globul de Aur, National Medal of the Arts şi Peabody -, pentru prestaţiile ei din muzică, cinematografie, teatru şi televiziune. Cântăreaţa a câştigat opt premii Grammy şi a vândut peste 245 de milioane de discuri pe plan mondial.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase